Citytrip dichtbij

Londen citytrip

Londen is één van de meest tot de verbeelding sprekende steden van Europa. De Engelse hoofdstad beschikt dan ook niet alleen over een ontzettend hip karakter, daarnaast kan er ook nog eens worden vastgesteld dat er heel wat prachtige bezienswaardigheden zijn terug te vinden. Ben jij ook van plan om een citytrip naar Londen te boeken en wil je graag op voorhand weten wat je absoluut niet over het hoofd mag zien tijdens je vakantie? Dan kan de informatie welke is terug te vinden hier op deze pagina je daar ongetwijfeld bij helpen!

Niet te missen bezienswaardigheden in Londen

Londen staat er in eerste instantie om bekend een ongelofelijk bezienswaardige stad te zijn. Dat blijkt niet in het minst uit de aanwezigheid van heel wat belangrijke en prachtige bezienswaardigheden. Denk hierbij in eerste instantie natuurlijk aan Buckingham Palace met uiteraard ook de wissel van de wacht. Een andere populaire bezienswaardigheid is de Big Ben met de Houses of Parliament. Ook de Tower Bridge evenals Westminster Abbey zijn klassiekers die in geen geval op je reisplanning mogen ontbreken.

Woon een musical bij op West End

Het spreekt voor zich dat Londen niet alleen bekend staat omwille van haar talrijke bezienswaardigheden. Tijdens een citytrip naar Londen is het dan ook altijd een goed idee om even het nachtleven in te duiken. Ben je niet zo’n grote fan van clubs of bars, maar hou je er wel van om regelmatig even een musical mee te pikken? In dat geval ben je daarvoor op West End aan het juiste adres. Hier worden regelmatig de mooiste producties ter wereld opgevoerd welke je ongetwijfeld een geweldige tijd zullen bezorgen!

Winkelen in Oxford Street

Wil je graag tijdens je citytrip naar Londen ook wat nieuwe, mooie aankopen kunnen doen? In dat geval moet je natuurlijk naar Oxford Street! Let wel, deze straat staat niet voor niets bekend als de drukste winkelstraat van heel Europa. Je moet dan ook best een beetje

opgewassen zijn tegen de mensenmassa, maar je krijgt er wel heel wat kwaliteit en een zeer uitgebreid aanbod voor in de plaats. Een andere populaire winkelstraat die je kan bezoeken in Londen is Regent Street. Het spreekt voor zich dat voor de echte shoppingliefhebbers ook een bezoek aan de klassieker Harrods niet op de planning mag ontbreken!

Een zeer gevarieerd culinair aanbod

Londen staat er om bekend een stad te zijn met een zeer multiculturele samenleving. Deze heeft er voor gezorgd dat er verspreid over de stad menig aantal restaurants zijn terug te vinden die een zeer specifieke keuken aanbieden aan hun gasten. De Indisch keuken, de beste gerechten uit Indonesië of lekkere Mexicaanse maaltijden, het behoort in Londen allemaal tot de mogelijkheden. Wanneer je uit eten gaat in het centrum van Londen dien je er rekening mee te houden dat de prijzen hier vrij stevig zijn. Wil je liever kunnen genieten van een wat economischere maaltijd? In dat geval kan je daarvoor terecht in bijvoorbeeld Paddington. Wil je, je tijdens een citytrip naar Londen echt gedragen als de Engelsen? Dan spreekt het voor zich dat een stevig, Engels ontbijt uiteraard een absolute must is

Wil je blijven overnachten?

Zoek je een hotel of accommodatie om bij te overnachten? Bekijk voor de beste aanbiedingen op Booking.com, Hotelspecial.be, en Trivago.be.